0755.048400 Fax: +40 / 374.092026 contact@zeofilter.ro

icon-filter

 STATII DE POTABILIZARE A APELOR SUBTERANE SAU DE SUPRAFATA

 

img-zeofilter-pro2

Am dorit sa propunem o solutie inovativa nu doar  din punct de vedere tehnic, in consecinta am proiectat o statie de tratare modulara, mobila si cu toate echipamentele pre-montata in containere metalice cu pereti cu izolare termica.

Echipa de montaj este formata din 10 persoane: ingineri, automatist, electrician, instalator, manager de sistem.

Am ales cele mai rezistente componente disponibile pe piata tinand cont de nevoile posibilor clienti: timp lung de viata, garantii extinse, service rapid, raport calitate pret echilibrat.

Montajul este redus la cel mai simplu mod pentru a facilita interventii rapide in caz de defectiuni sau modificari.  Pentru componentele electrice si electronice am ales sa lucram cu cei mai renumiti furnizori de pe piata pentru a avea acces la cea  mai buna calitate si piese de schimb cu livrare rapida.

Totul a fost construit pentru ca rasina cationica Zeofilter sa functioneze in parametrii maximi iar functionalizatea sa fie simpla si sigura.   Containerele sunt izolate termic, incalzite si ventilate pentru a proteja instalatia.

Tratarea apei se face exclusiv cu rasina cationica Zeofilter+ sau Zeofilter-, nu se dozeaza alte cihmicale in apa.

Statiile Zeotech sunt complet automatizate, cu panou de comanda digital . Pe touch screen este reprezentat grafic tot procesul tehnologic si informatiile venite de la senzori. De asemenea, statie poate fii monitorizata si actionata de la distanta prin internet. Procesul de tratare include 3 etape: filtrare, soapalre inversa si limpezire, operatiunile fiind efectuate complet automat.

CARACTERISTICI

  • Capacitate de filtrare intre minima: 10m3/h ;
  • Capacitate de filtrare intre minima: nelimitat;
  • Temperatura de lucru de la 4 la 50 °C;
  • Valoare maxima Amoniu: 20mg/l pentru statiile standard iar pentru cele personalizate valoarea maxima poate fii 40mg/l.
  • Valoare garantata Amoniu la iesire din statie: 0 – 0,01mg/l;
  • Timp de realizare: 3 – 6 lumi.

Statiile ZEOTECH  sunt testate inainte de livrare.

 

Translate »